Opendeurdagen KUL / Groep T – Wij doen mee!

Welkom aan alle nieuwkomers op de Katholieke Universiteit/Hogeschool van Leuven! We wensen alle studenten héél veel succes tijdens het aankomende academische jaar.

De belangrijkste keuze is uiteraard de juiste studierichting te vinden. Daarom organiseren de KUL en de Hogescholen opendeurdagen, zodat je een idee krijgt van wat welke richting te bieden heeft. Buiten de richting is uiteraard ook de verblijfskeuze belangrijk: ga je dagelijks pendelen, ben je een sociaal iemand met behoefte aan nieuwe vriendschappen, heb je liever de rust en kalmte om te studeren?

Wij zijn gespecialiseerd in studentenhuisvesting. Wij zorgen voor een vlekkeloos verloop van je studententijd, zodat jij je kan concentreren op wat voor jou belangrijk is.

Hoe doen we dit?

We hebben voor ieder wat wils: ken je graag de mensen die rond je wonen? Wij hebben studentenflats met gemeenschappelijke keukens waar er dagelijks kan worden gekookt, bijgepraat, enz. Ben je liever op jezelf met je beste vrienden op je kot? Kies voor een studio, waar niemand jou komt storen en waarin je kan koken hoe en wanneer je wil.

Ook wij doen mee met de infodagen!

Kom ons gerust bezoeken na de info van de unief/hogeschool, wij staan klaar om je met jouw keuze te helpen op verschillende locaties:

  • Parijsstraat 74 - dichtbij de Hallen, onder de Oude Markt
  • Brusselsestraat 143-145 - dichtbij Gasthuisberg
  • Ijzerenmolenstraat 22-32 - nabij Campus Arenberg

Wij staan klaar voor jou, tot op de infodagen!