Campus Irena V Extension, Elsene

We zijn trots op onze nieuwe realisatie in Elsene. En terecht.

Campus Irena V Extension is een perfect samengaan van architectuur en techniek met doordacht ontwerp en jarenlange ervaring. De uitbreiding van de bestaande site komt als antwoord op de stijgende vraag naar kwalitatieve, eigentijdse studentenhuisvesting aan de Brusselse universiteiten.   

Lees meer

Casalta – al 80 % verkocht

In hartje Tervuren wordt vanaf eind 2018 Casalta – uw unieke woonbeleving werkelijkheid. Onze start van de commercialisatie hebben we zeker niet gemist. In een voorafgaande verkoop onder de Tervurenaars is immers al 80 % van de 57 appartementen toegezegd.

De media was ook ter plaatse tijdens het openingsweekend. Via onderstaande link kan u het artikel raadplegen:

HLN: http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-overijse/project-casalta-geeft-centrum-nieuw-elan-a2761019/

Casalta wordt een mix van wonen, winkelen en parkeren, met een duidelijke focus op de residentiële functies.

Voor meer info kan u steeds terecht op de projectwebsite: www.casalta-tervuren.be

 

 

Witheren – nog maar 1 commerciële ruimte te koop

Dit staaltje van moderne architectuur op een locatie die nauwelijks beter kan, is een schitterend vastgoedproject waar wij maar al te graag beide schouders onder zetten. De rustige gemeente Jezus-Eik, die dicht bij het centrum van Brussel ligt, is de perfecte uitvalsbasis voor de in Brussel werkende high-potentials die 's avonds in een rustige omgeving willen thuiskomen en er hun kinderen onbezorgd willen laten opgroeien. Door woonoppervlaktes van verschillende groottes én commerciële ruimtes aan te bieden, creëren we de mogelijkheid om uiteraard ook andere doelgroepen aan te spreken.  

 

Nieuws xyz

Eckelmans

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Lees meer