CIV-Extension Start werken en start commercialisatie

Eckelmans

Velen hebben er zeer lang op zitten wachten en dat is eindelijk voorbij/ Wij zijn uiterst blij u aan te kondigen dat de bouwwerken van de 294 studio's in Elsene een feit is. Meer nog; de commercialisatie is ook een feit!

Wij bieden u geen veel te complexe rendementsberekingen die rekening houden met een eventuele meerwaarde bij latere verkoop of rekening houdend met een fiscale constructie war uw bankier zelf van achterover valt. Zoals onze klanten van ons gewend zijn wordt dit een project dat met zijn voeten op de grond staat en zorgt dat u een mooi rendement krijgt en dit zonder huurgarantie via externe verzekeringen, maar via ons pool-systeem waar met veel trots kunnen zeggen dat wij hierin pioniers waren toen Edmond Eckelmans dit halverwege de jaren '70 op poten zette.

Door het grote aantal eenheden binnen dit vastgoedinvesteringsproject is het mogelijk om een huur pool te voorzien waar alle huurinkomsten terecht komen. Deze worden dan weer op hun beurt verdeeld tussen alle eigenaars zodat het huurrisico volledig wegvalt.

Om u een voorbeeld te geven: Indien er een studio eventueel een korte periode niet verhuur zou zijn wordt dit volledig opgevangen door de pool di ervoor zorgt dat de eigenaar van die desbetreffende studio zijn volledige huur ontvangt op het kleine aandeel van die studio binnen het volledige project na.