Residentie Square Hanse, St.-Lambrechts-Woluwe

Dit is een nieuwbouwproject van 8.000 m², verdeeld over 5 verdiepingen. Het project bestaat uit studio's, loftappartementen, appartementen voor meerdere studenten, traditionele appartementen, en kantoren. Elk appartement beschikt over een kelder en een parkeerplaats onder het gebouw. Er is 2.500 m² parking voorzien over 2 verdiepingen.

Lees meer

Residentie Arlequin, St.-Stevens-Woluwe

Residentie Arlequin is een stijlvol gebouw in één van de mooiste buitenwijken van Brussel, op enkele honderden meters van het Dumontplein, dicht bij de ring van Brussel en de luchthaven, en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Elke woning is voorzien van een kelder en een autostaanplaats in het gebouw of buiten, en drie van de appartementen beschikken over een tuin. Dat alles maakt deze residentie meer dan het vermelden waard op ons palmares.

Residentie Astrid, Louvain-la-Neuve

Met Residentie Astrid hebben we een vervolg geschreven op het succesverhaal van Residentie Gérardine. Beide projecten staan garant voor een prachtige locatie met adembenemend uitzicht. Door die locatie is er ook een sfeer van privacy rondom het project. De hele residentie, gelegen op een boogscheut van het centrum van Louvain-la-Neuve, ademt rust uit.

Residentie Gérardine, Louvain-la-Neuve

Louvain-la-Neuve heeft in het verleden een grote industriële en economische groei gekend. Op dat ogenblik hebben wij op die groei ingespeeld door onze Residentie Gérardine te bouwen. We kwamen hierbij tegemoet aan de stijgende vraag naar luxueuze appartementen die de nadruk leggen op een hoge levenskwaliteit. Deze residentie is samengesteld uit luxe appartementen en kleine gezinswoningen met 2 tot 3 slaapkamers. Als kers op de taart is er de locatie, pal aan het meer van Louvain-la-Neuve. Niettegenstaande de centrale ligging, is de hele omgeving gezellig en voldoende besloten.

 

Residentie Alma, St.-Lambrechts-Woluwe

Dit gebouw bestaat niet alleen uit luxe appartementen, maar ook uit kantoren. Een nieuwe, succesvolle combinatie. Het spreekt voor zich dat we ook hier onze gekende Immo-Eckelmansstempel op drukten: de residentie staat voor topklasse, degelijkheid en architecturale innovatie. Het uitzicht van het project sluit bovendien mooi aan bij dat van de naburige studentenresidenties om zo de juiste uitstraling te behouden.