Campus Irena V, Elsene

Campus Irena V telt 548 studio's en appartementjes en is gelegen naast de VUB-ULB aan de Général de Jaqueslaan in hartje Brussel. De campus is in een vierkant gebouwd, met in het midden een centrale agora met veel groen waar de studenten elkaar kunnen ontmoeten of even kunnen uitblazen tijdens het studeren. Zoals ook op de andere sites is hier altijd een conciërge bereikbaar en is er een administratief kantoor in één van de vleugels.

Lees meer

Baron Seutin, Anderlecht

FOTO

Onze Campus Baron Seutin bouwden we in 1993 op een doordachte locatie: in Anderlecht, waar het academisch gedeelte van de universiteit van de ULB is gevestigd. Meer bepaald achter het Erasmus Ziekenhuis zodat zowel de studenten als de assistenten en het medisch personeel van de 220 studio's gebruik kunnen maken.

Lees meer

Studentenflats@HOME

Deze coole flats in het centrum van Leuven zijn een prachtvoorbeeld van studentenverblijven met net dat tikkeltje meer.

Lees meer

Campus Irena, Leuven

Immo Eckelmans nv/sa was de eerste Belgische promotor die 40 jaar geleden het idee lanceerde om studio's te realiseren op universitaire sites. Het concept was: een comfortabele studio met individuele badkamer, keuken en toilet aanbieden. Eenvoudig, maar revolutionair. Want in die tijd konden studenten in Leuven enkel bij particuliere verhuurders terecht, op kamers met gemeenschappelijke keuken en/of badkamer.

Lees meer