Campus Irena V, Elsene

Campus Irena V telt 548 studio's en appartementjes en is gelegen naast de VUB-ULB aan de Général de Jaqueslaan in hartje Brussel. De campus is in een vierkant gebouwd, met in het midden een centrale agora met veel groen waar de studenten elkaar kunnen ontmoeten of even kunnen uitblazen tijdens het studeren. Zoals ook op de andere sites is hier altijd een conciërge bereikbaar en is er een administratief kantoor in één van de vleugels. Diensten technisch onderhoud administratief kantoor on-site inwonende conciërge was- en droogmachines ter beschikking uitleendienst voor stofzuigers gemeenschappelijke zaal (activiteiten van huurderscomité) mogelijkheid om een kelder te huren Praktisch Er wordt geen persoonlijke voorrang gegeven bij de verhuur van onze studio's! De studenten worden vanaf de tweede helft van juni gecontacteerd in verband met de toelating. De contracten lopen gedurende 12 maanden (van 16 september tot 15 september van het volgende academiejaar).

Baron Seutin, Anderlecht

FOTO

Onze Campus Baron Seutin bouwden we in 1993 op een doordachte locatie: in Anderlecht, waar het academisch gedeelte van de universiteit van de ULB is gevestigd. Meer bepaald achter het Erasmus Ziekenhuis zodat zowel de studenten als de assistenten en het medisch personeel van de 220 studio's gebruik kunnen maken.

Lees meer

Studentenflats@HOME

Deze coole flats in het centrum van Leuven zijn een prachtvoorbeeld van studentenverblijven met net dat tikkeltje meer.  Elke kamer heeft: stijlvolle meubels een mooie badkamer met een handig lavabomeubel en spiegelkastje een douchecabine en thermostatische kraan een gezellige, gemeenschappelijke keuken een afsluitbare fietsenstalling een noodnummer waar iedere bewoner 24 uur per dag, alle dagen van de week terecht kan zijn eigen verwarming-/koelingsysteem Voor meer info kan u hier terecht.

Campus Irena, Leuven

Immo Eckelmans nv/sa was de eerste Belgische promotor die 40 jaar geleden het idee lanceerde om studio's te realiseren op universitaire sites. Het concept was: een comfortabele studio met individuele badkamer, keuken en toilet aanbieden.

Eenvoudig, maar revolutionair. Want in die tijd konden studenten in Leuven enkel bij particuliere verhuurders terecht, op kamers met gemeenschappelijke keuken en/of badkamer. Het is trouwens op deze campus dat het principe van solidariteit onder mede-eigenaars ontstond. De eigenaars kunnen van een zekerheid van opbrengsten genieten, ook al is hun studio op dat ogenblik niet verhuurd. Campus Irena Leuven staat garant voor een zeer hoge bezettingsgraad (bijna 99 %), mede dankzij haar oerdegelijke kwaliteit en een strikt beheer.

 

Kom zeker de onlangs volledig vernieuwde badkamers bekijken. Ontdek ook dat u via deze site zonder twijfel de beste prijs-kwaliteitverhouding van Leuven en omstreken krijgt: laat de prijzenfiches hieronder u overtuigen. Praktisch de huurcontracten beginnen vanaf 1 september en eindigen op 31 augustus de waarborg bedraagt 2 maanden huur de verzekering bedraagt tussen € 14,25 en € 58,66 per jaar de huurprijzen gaan voor academiejaar 2020 - 2021 van € 338,75 tot € 682,35 naargelang de grootte van de studio Voor meer informatie kan u hier terecht.